fbpx
et-loader

Saradnja GB3 i ABA Lige

Saradnja GB3 i ABA Liga!

XGB3 – ABA LIGA

Posebno ponosni na činjenicu da smo dio najuspješnijeg sportskog regionalnog projekta u poslednjih 30 godina.

ABA liga je opravdala svoje postojanje i odavno je prevazišla okvir sportskog takmičenja.Ona je primjer regionalne saradnje ne samo u sportu već i u povezivanju ljudi,sportskih kolektiva,sponzora.

ABA liga je košarkaška liga koja se igra na području srednje i jugoistočne Evrope. Jedna je od najkvalitetnijih liga na području Evrope. Za sezonu 2006/2007 ime “Goodyear Liga” više se ne koristi, jer je novi generalni sponzor postala Nova ljubljanska banka. Liga je preimenovana u NLB ligu, i to je ime nosila do sezone 2011/2012, kada je preimenovana u ABA ligu.

ABA liga je 2021 gordine objavila dan pred zvaničan početak takmičenja da je dobila novog generalnog sponzora i da je postignut dogovor sa kladionicom Admiral bet, čije će ime regionalno takmičenje nositi u zvaničnom nazivu naredne četiri godine.

Saradnja izmedju ABA i XGB3 u prethodne dvije godine pokazala se kao uspješna i krunisana je obnovom saradnje za naredni period.

Vjerujemo da doprinosimo i da će naša saradnja sa ABA ligom,sportskim klubovima,preduzećima,sponzorima biti podignuta na još viši nivo.

Sportska oprema koja se izradjuje za potrebe sluzbenih lica, izradjuje se od visokokvalitetnih licenciranih materijala sa štampom koja se radi na mašinama zadnje generacije.

Vidimo se zajedno sa akterima ABA lige na sportskim terenima širom regije i Evrope jer je GB3 brend koji osvaja svijet.

.

GB3-Brend koji osvaja svijet!

Kompletnu ponudu GB3 – sportske opreme kao i način na koji možete da personalizujete opremu po narudžbi možete da vidite klikom na dugme ispod.

Plazma Sportske Igre Mladih

Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Evropi
i svojevrsni fenomen koji svojom tradicijom dugom 26 godina svjedoči kako dobra
vizija, rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend
koji su prepoznale i podržale mnogobrojne svjetske institucije,
vrhunski sportisti, poznate ličnosti i sponzori.

Pročitajte više »