Grafo Balkan je štamparija koja je osnovana 2003. godine sa osnivačem kao jedinim zaposlenim. Od tada do danas uz jasne ciljeve i upornost kompanija zapošljava preko 150 radnika iz raznih
oblasti zanimanja. Radni kadar kompanije čine: grafički dizajneri, šivači, krojači, grafički tehničari, modelari, štampari, marketing i administrativna služba.

Grafo Balkan, u regionu poznatiji kao brend GBT, se bavi proizvodnjom i štampom tekstila, štamparijskim i dizajnerskim uslugama. U svom asortimanu nudi širok spektar proizvoda i usluga, a neki od njih su: kompletna sportska oprema, majice, trenerke, jakne, dresovi, štucne, duksevi, lazy bag-ovi, torbe, šolje, marme, HTZ oprema itd. Svi proizvodi se izrađuju od licenciranih materijala vrhunskog kvaliteta, na koje se radi sito i sublimaciona štampa poslednje generacije. Pored navedenih proizvoda svojim kupcima nude i usluge dizajna, izradu vizuelnog identita, offset štampu (vizit karte, flajeri, plakati) kao i usluge firmopisa (PVC folija, cerade, zastave, zastavice, banere).

Prijatelji su brojnih svjetskih i evropskih kupova, takmičenja, maratona i drugih manifestacija.

Brend GBT rado nose poznati sportisti i olimpijci, jer je prepoznatljiv po udobnosti, kvalitetu i unikatnom dizajnu.

Generic filters
Filter by Kategorije
fudbal
nk
polo majica
Svi sportovi
Atletika
Biciklizam
Borilački Sportovi
Fudbal
Košarka
Odbojka
Rukomet
Vodeni Sportovi